Onze mantelzorgmakelaar

Recep Ermis

Mantelzorgmakelaar De Hoop is opgericht door Recep Ermis. In 2017 heeft hij de post-hbo-opleiding Mantelzorgmakelaar afgerond. Sinds september 2018 is hij gestart als gekwalificeerd en onafhankelijk mantelzorgmakelaar in regio Utrecht. Hij is aangesloten bij de Beroepsvereniging voor mantelzorgmakelaars en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister.

BMZM

Doordat regelgeving voortdurend aan verandering onderhevig is om in te kunnen spelen op de behoefte van de maatschappij, is het van groot belang dat de mantelzorgmakelaar over actuele kennis beschikt. Alleen dan kan een goede mantelzorgmakelaar zijn beroep goed blijven uitoefenen. Registratie is een bewezen hulpmiddel om aantoonbaar te maken dat de beroepsbeoefenaar over actuele deskundigheid beschikt.

Recep

Recep beschikt over een flinke dosis probleemoplossend vermogen en creativiteit, in steeds wisselende situaties. Hij kan zelfstandig de cli├źntsituatie goed beoordelen. Op basis daarvan kan hij de taken en prioriteiten stellen. Hij heeft een flexibele instelling.

Uw wens is onze zorg!

info@mzmdehoop.nl